دکوراسیون

استفاده از رنگ طلایی و نقره ای در دکوراسیون

رنگ طلایی در دکوراسیون ، رنگ نقره ای در دکوراسیون

قوانین آزموده شده و واقعی زیادی برای دکوراسیون منزل وجود دارد که هرکدام هم دلیل خودشان را دارند، اما قانونی برای منع استفاده از فلزات در بین آن‌ها وجود ندارد. اضافه کردن فلزات به دکوراسیون، از جمله استفاده از رنگ نقره‌ای و رنگ طلایی در دکوراسیون سبکی تمیز و شیک به هر فضایی می‌بخشد. فلزات مختلف با هم کار می‌کنند تا عمق را اضافه کنند و چشم را از رنگ غالب به رنگ‌های برجسته هدایت می‌کنند. شما می‌توانید از رنگ طلایی در کنار رنگ نقره ای در دکوراسیون فضای خود استفاده کنید، اما چطورباید  این کار را به درستی انجام داد؟

 

استفاده از رنگ طلایی در دکوراسیون

به کلمه “طلا” فکر کنید و تصاویری از زرق و برق و تجمل، معمولاً به شکل اکسسوری یا جواهرات، به ذهنتان خطور می‌کند. اکثر مردم از استفاده گاه به‌گاه طلا نمی‌ترسند، اما آیا این اعتماد به‌نفس در استفاده از رنگ طلایی در دکوراسیون خانه هم وجود دارد؟ پاسخ ساده این است: نه! یا حداقل نه از روی عمد. ممکن است آینه یا تزئینات عجیب و غریب با قاب طلایی روی آباژور وجود داشته باشد، اما استفاده عمدی و البته موفقیت‌آمیز از رنگ طلایی در دکوراسیون منزل یا محل کار نیاز به دانش طراحی دارد.

طلایی یک رنگ محبوب است، اما نباید بیش از حد از رنگ طلایی در دکوراسیون فضای خود استفاده کنید. طلا به دلیل روکش براقش به‌طور طبیعی توجه‌ها را به خودش جلب می‌کند، بنابراین نیازی نیست از رنگ طلایی در دکوراسیون خیلی زیاد استفاده کنید. همین که کمی رنگ طلایی در فضا بپاشید و تأکیدهای پراکنده طلایی داشته باشید کافی است. اضافه کردن وسایلی مثل قاب عکس طلایی، تراریوم‌هایی با لبه‌های طلایی رنگ یا حتی کوسن‌های طلایی می‌تواند نقطه شروع خوبی باشد. اِلِمان‌های طبیعی مثل گل و گیاه هم ترکیب جذاب و کاملی با رنگ طلایی در دکوراسیون ایجاد می‌کنند.

 

رنگ طلایی در دکوراسیون

 

طلا دارای تمام مزایای فلزات دیگر مثل کروم و نقره است، سطحی بازتابنده برای بازگرداندن نور به اتاق، توانایی اضافه کردن حسی از درخشش و تجمل. اما، بر خلاف بسیاری از فلزات ، رنگ طلایی یک افزودنی تزئینی مهم دارد، می‌تواند گرمای عمیقی به فضا اضافه کند. برای آن‌که نهایت استفاده را از رنگ طلایی در دکوراسیون منزل خود ببرید، نورپردازی یک نکته کلیدی است. هیچ چیز نمی‌تواند درخشش گرم و منحصر به‌فرد رنگ طلایی که در نزدیکی یک منبع نور می‌درخشد را شکست دهد. ترکیب نور ملایم شمع با اکسسوری‌هایی که فلزهای طلایی رنگ در آن‌ها به کار رفته، یک ترکیب آسمانی است.

 

مقاله پیشنهادی: «استفاده از شمع در دکوراسیون و میزهای سرو و پذیرایی»

 

 

استفاده از رنگ نقره ای در دکوراسیون

اگر به دنبال درخشش براق و صیقلی در فضای خود هستید، سعی کنید رنگ نقره ای در دکوراسیون خود را متصور شوید. به‌عنوان یک فلز سرد، نقره بیش از حد می‌تواند اتاق را سرد و ناخوشایند کند، در نتیجه استفاده از رنگ نقره ای در دکوراسیون هم مثل استفاده از رنگ طلایی در دکوراسیون نیاز به دانش طراحی دارد. اما استفاده از نقره در حد متعادل به‌راحتی می‌تواند به روشن شدن فضا کمک کند. غلبه بر قدرت درخشش نقره، چه فقط برس خورده باشد و چه صیقلی، کار بسیار سختی است.

ترکیب رنگ سفید و رنگ نقره‌ای در دکوراسیون از دیرباز ترکیب رنگی شاداب و نشاط‌آور بوده و حس تابستانی را به هر فضایی از جمله آشپزخانه القا می‌کند. از طرفی رنگ نقره‌ای خواهر بزرگ‌تر خاکستری است و می‌تواند فضا را با درخششی لذت‌بخش تکان دهد. اگر رنگ نقره‌ای با درخشندگی بالا برای سلیقه شما کمی زرق و برق‌دار است، می‌توانید از فلزات نقره‌ای رنگ برس خورده یا چکش خورده استفاده کنید. این فلز سرد می‌تواند پویایی واقعی را به فضاهایی با طراحی معاصر اضافه کند. ترکیب نور، شیشه یا آیینه با رنگ نقره ای در دکوراسیون هم یک ترکیب جادویی است.

 

رنگ نقره ای در دکوراسیون

 

ترکیب رنگ نقره‌ای و رنگ طلایی در دکوراسیون

اگرچه قوانین مد و طراحی زمانی حکم می‌کردند که طلایی و نقره‌ای را نمی‌توان با هم مخلوط کرد، اما قوانینی مثل این دیگر به اندازه قبل پرطرفدار نیستند و  معمولاً شکسته می‌شوند. اگر از یک متخصص در صنعت مد یا طراحی بپرسید: « آیا رنگ طلایی و رنگ نقره‌ای به هم می‌آیند؟» پاسخی که دریافت می‌کنید احتمالاً این است: «ترکیب رنگ نقره‌ای و طلایی در کنار هم ظاهری کلاسیک ایجاد می‌کند و یک ترکیب عالی است». دکوراسیون خانه هم از این قاعده مستثنی نیست. هنگام ترکیب کردن رنگ طلایی و رنگ نقره‌ای در دکوراسیون، شما یک رنگ گرم، یعنی طلایی را با یک رنگ سرد، یعنی نقره‌ای ترکیب می‌کنید و باید آن‌ها را بر این اساس ترکیب و مطابقت دهید.

نکته کلیدی این است که یک رنگ را به‌عنوان رنگ غالب پالت رنگ فضای خود انتخاب کنید و دیگری برای تکمیل آن. این قانون برای همه فلزات صدق می‌کند، نه فقط طلا و نقره. مثلاً، اگر آشپزخانه شما وسایل استیل دارد، می‌توانید دسته‌های برنجی را به‌عنوان رنگ گرم اضافه کنید، یا اگر اتاق خواب نقره‌ای و طلایی می‌خواهید، بقیه رنگ اتاق خود را ارزیابی کنید. اگر اتاق شما عمدتاً رنگ‌های گرم مثل قرمز، زرد و نارنجی دارد، از طلایی به‌عنوان رنگ غالب و نقره‌ای به‌عنوان رنگ مکمل استفاده کنید. اگر اتاق شما پالت رنگ خنثی دارد و عمدتاً سفید، سیاه یا هر دو است، می‌توانید فلزات مختلف را آزادانه‌تر با هم ترکیب کنید.

 

سخن پایانی

امروزه دیگر طراحان و معماران داخلی با جسارت بیش‌تری از فلزات در طراحی داخلی فضاهای مختلف استفاده می‌کنند. استفاده از فلزات به هر فضایی بعد و بافت می‌بخشند. اما فراموش نکنید که فلزان علاوه بر درخششی که با خود به‌همراه می‌آورند، در نهایت بخشی از پالت رنگی فضای شما هستند. استفاده از رنگ طلایی در دکوراسیون برای داشتن یک فضای گرم و مجلل و استفاده از رنگ نقره ای در دکوراسیون در داشتن فضایی شیک و مدرن به شما کمک شایانی خواهند کرد. شما می‌توانید فلزات مختلف را با رعایت قوانین ترکیب رنگ در کنار هم استفاده کنید، فقط این موارد را رعایت کنید:

  • یک نوع فلز غالب را انتخاب کنید.
  • حداکثر ۲ تا ۳ فلز مختلف را با هم استفاده کنید.
  • تعادل فلزات سرد و گرم را حفظ کنید.
  • از آینه و شیشه برای بهرمندی بیش‌تر از درخشش بازتابی فلزات استفاده کنید.
  • فلزات را با پالت رنگی فضای خود مطابقت دهید.
  • از ریزه‌کاری‌ها و اکسسوری‌ها برای تأثیرگذاری ظریف استفاده کنید.
  • از فلزات با پرداخت‌های متفاوت در فضایتان استفاده کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.